Contact

Andelst-  Sinds mei 2011 ben ik fulltime zelfstandig ondernemer. Van huis uit ben ik timmerman. Daarnaast  heb ik als elektromonteur gewerkt en veel schilderklussen gedaan en ben van alle markten thuis en daardoor inzetbaar voor veel gecombineerde klussen.

Ik ben lid van Eigenzaak  van Sigma Coatings,  en  word op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen en volg  cursussen voor de nieuwste verftechnieken. Het gebruik van kwaliteits producten is onder andere te zien in de dekking van de latex op de binnenmuren en de duurzaamheid van de verf buiten. Verder geef ik  6  jaar garantie op buitenschilderwerk en kom ik na 3 jaar langs  voor een tussentijdse inspectie.

De combinatie schilder/ timmerman/ elektromonteur maakt mij  uniek. Het repareren van oude kozijnen, deuren afhangen of omhangen, stopcontacten verleggen, parketvloer leggen, stucen enzovoorts  zijn allemaal klussen die meestal met verven gecombineerd worden. Het is erg prettig  als dat door één persoon uitgevoerd wordt.

De uitdaging zit  voor mij in het opknappen van een oud huis met de middelen die er zijn , om deze een strak uiterlijk te geven. Ook een nieuw opgeleverd huis heeft nog heel wat klussen voor het echt bewoonbaar is. Omdat ik veelzijdig ben is dit geen probleem. Ik denk altijd mee met de opdrachtgever: vaak zijn er verschillende oplossingen mogelijk.

Bij mij staat kwaliteit voorop. Ik lever uitsluitend vakwerk. Door het geleverde vakwerk en het daarmee verkregen vertrouwen is mijn  klantenkring ontstaan  via mond tot mond reclame.

 

U kunt mij altijd bellen  voor meer info of een vrijblijvende offerte op 06-51148839

Adres

Martie Fransen

Schilderwerken & Technisch Onderhoud

Beneluxstraat 11

6673 AK Andelst

Tel. 06-51148839

W: http://www.martiefransen.nl

E: martie@martiefransen.nl 


Volg ons op:

   


Laatste Nieuws

10/01/2012

Houd de Betuwe in de gaten, staat een leuk stukje over Martie Fransen, de multifunctionele Schilder. Klik hier

07/01/2012

Nieuwe Facebook pagina, klik hier..

20/04/2011

martie fransen schilder schilderwerken onderhoud klein onderhoud groot onderhoud vakschilder sigma winter schilder andelst herveld zetten hemmen overbetuwe gelderland,  ...

14/04/2011

Aenean sollicitudin imperdiet arcu, vitae dignissim est posuere id. Duis placerat justo eu nunc interdum ...Suggesties?

Vector graphic by VectorArts

Altijd al iets willen veranderen maar u weet niet of het mogelijk is?

 Klik dan hier